Candy Bar w czarno- miętowym wydaniu- słodko, pysznie, elegancko.
Dlaczego Candy Bary, czyli słodkie stoły z cukierkami stały się tak popularne na przyjęciach? Bo są pyszne, słodkie i oryginalne. Coraz częściej organizatorzy odchodzą od tradycyjnych bufetów z kawą i herbata, na rzecz niebanalnych stołów ze słodkościami. Moda z zachodu, czy coś wiecej?
Poniżej przedstawiamy naszą propozycję w czarno - miętowej tonacji. Aby podkreślić indywidualny charakter stołu dodałyśmy inicjały Pary Młodej.
Na słodkim stole nie powinno zabraknąć tradycyjnych ciast. My skorzystałyśmy z pomocy zaprzyjaźnionej cukierni. Ciastka oczywiście w tonacji biało- miętowo- czarnej.
Warto dodać też tradycyjne smakołyki, którym nikt się nie oprze.
My polecamy Rafaello i Rerrero Rocher.
Na stołach gości też warto dodać upominek. Może coś miętowego w czarnym opakowaniu? Koniecznie z karteczką z podziękowaniem za przybycie.
Więcej propozycji, już wkrótce. Polecamy!
Komentarze
Prześlij komentarz