Ślub w smakowitych kolorach.
Tworzenie
aranżacji ślubno- weselnej to zabawa z kwiatami, kolorami i smakami.
Dlatego też mój poniższy artykuł nawiązuje do smakowitych kolorów?.
Zamiast zastanawiać się, jaki ma być kolor przewodni na Waszym ślubie,
może pomyślcie o Waszym ulubionym smaku. Poniżej kilka słodkich
propozycji.
Lody
śmietankowe to jedne z najczęściej wybieranych smaków, podobnie jest w
ślubnej florystyce. Klienci stawiają na kolor biały, kremowy, ivory lub
ekri, ponieważ ślub w tej kolorystyce to klasyczna elegancja. Kolor
śmietany i wanilii warto wykorzystać w kościele i na ciemnej sali, poniżej przedstawiamy smakowity Candy Bar w kolorystyce krem i delikatny pudrowy róż.
Smacznego!
Słodki
pudding z nutką różu. Kompozycje biało - kremowe z dodatkiem
delikatnego odcienia różu i soczystej zieleni. Romantyczne bukiety
ślubne, subtelne dekoracje sal i kościołów, wszystko w połączeniu z
delikatną urodą Panny Młodej to przedstawienie godne najpiękniejszej
bajki. Był sobie Książe i piękna księżniczka, a po wspaniałym ślubie
żyli długo i szczęśliwie.
Koktajl
truskawkowo-malinowy. Mój ulubiony. Latem to jeden z najlepszych
wyborów, szczerze polecam. Podobnie myślą floryści. Amarantowy róż,
fuksja, bordo, czerwony, malinowy, to kolory, które cudnie prezentują
się na weselnym stole. A bukiet ślubny? Nic tak nie przyciąga uwagi jak
malinowe róże na tle sukni Panny Młodej. No oczywiście poza samą Panną
Młodą.

Ascetyczna
lawenda, znana jest z pięknego zapachu, a kolor lawendowy oraz inne
odcienie fioletu doceniają cukiernicy, floryści, a od niedawna Pary
Młode. Przyjęcia ślubne w tonacji fioletu to hit od kilku sezonów. Do
tego typu dekoracji najpiękniej prezentują się eustomy. Są dostępne
przez cały sezon ślubny, a ich jasne i ciemno- fioletowe płatki zachwycą
każdego gościa. Fioletowo - lawendowy bal, cóż za pokusa.
Krem
czekoladowy, czy jest coś smaczniejszego? Rozpala nasze zmysły,
poprawia humor, a na przyjęciu weselnym, w połączeniu z żółtym, zielonym
i pomarańczowym pięknie podkreśli indywidualny charakter Pary Młodej.
Do tego orzechy i kasztany, idealne połączenie na ślub w jesiennym
okresie. A dla bardziej wymagających: brązowa wstążka i pudrowy róż,
słodki romantyzm w połączeniu z gorącą czekoladą.
Na koniec nie może zabraknąć eleganckiej mięty. A więc zjedzcie cukierka i "poczujcie miętę", może do ukochanej lub ukochanego.
A jakie Wy lubicie smaki. Piszcie, chętnie coś dla Was przygotuję. Kwiaty lub dodatki specjalnie w Waszej kolorystyce.
Marta Mikołajczak- Mądrzak
Komentarze
Prześlij komentarz